Selecteer een pagina

Kleurplaat op maat

Kleurplaat op maat

KLEURPLAAT OP MAAT

Voor elke gelegenheid is er een kleurplaat te bedenken. Een tekening op maat gemaakt, met het logo, de producten die je verkoopt, de doelgroep in beeld of een tekening die bij je bedrijf past. Alles kan!

Hoe leuk is het om je bedrijf op de kaart te zetten door bijvoorbeeld een kleurwedstrijd te organiseren. Op meerdere momenten is er dan een social media post te bedenken. Bij de aankondiging van de kleurwedstrijd, bij het inleveren in de winkel als de kindjes langskomen om de kleurplaat in te leveren, de tussendoor een bericht over hoeveel inzendingen er al zijn, een bericht om de winnaars aan te kondigen en een bericht met foto tijdens de prijsuitreiking.
Het is ook leuk om een kleurplaat kaart te gebruiken als weggever. Laat je bezoekers weten dat je blij met ze bent en deel een kaart uit aan de bezoekers van je bedrijf, je klanten, je cliënten of potentiële klanten. Leuk om te krijgen en leuk om te geven!

Een tekening op maat kan ook als onderlegger, bureaulegger, kalender of placemat gebruikt worden. Gegarandeerd succes!

Klanten waarvoor ik onder andere een kleurplaat heb mogen tekenen en drukken:
De Bezige Bijtjes – Oploo | De Gelderlander | Hans Anders Nederland | Van As Tricht | Van Viegen Maurik | Strijker Steenwijk.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

oktober 9, 2019