Selecteer een pagina

Een gratis ontwerp van jouw visitekaartje!

Ontwerp visitekaartje cadeau!

Om jouw zakelijke identiteit kracht bij te zetten ontwerp ik met liefde jouw visitekaartje.
Vul onderstaand formulier in en we maken snel een afspraak.

In dit gesprek bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
Je hebt het ontwerp voor je nieuwe zakenkaartjes binnen 5 werkdagen na ons gesprek in je mailbox.

Sylvia Hofmans |
Geluk met een zachte G

Karin heeft mijn vrolijke, nuchtere, positieve Brabantse ‘ik’ als coach helemaal perfect vertaald naar een mooi logo en visitekaartje. Ik ben 200% tevreden met het ontwerp voor beiden. De communicatie was lekker snel, zonder fratsen en formeel gedoe. Heel fijn! Karin, bedankt voor mijn eigen logo en visitekaartje. Hiermee kan ik er nu echt erop uit als ondernemer!

Charmayne van Denderen |
Char’s Coaching

 

Karin is een erg creatieve, enthousiaste en blije vrouw! Ze heeft liefde voor haar werk en doet ontzettend haar best om kwaliteit te leveren. Met resultaat! Het ontwerp van mijn visitekaartje was mooier dan ik had kunnen bedenken! Karin heeft echt oog voor kwaliteit en doet moeite om de wens van haar klant te laten uitkomen.

 

Pim Smolders |
Pim Smolders

Karin heeft mij begeleid bij de eerste stappen in het zelfstandigondernemerschap als voice-over. Het logo en de visitekaartjeszijn van haar hand. Prettig in contact, meer dan meedenken ensnel reageren. Met haar creativiteit en tomeloze inzet weet ze jetelkens te verrassen.

Gert van Gessel |
DeliIT

Na de eerste 10 jaar van Deli IT Automatisering was het hoognodig een nieuwe huisstijl te laten ontwerpen. Onze nieuwe frisse uitstraling werd uitstekend grafisch vormgegeven door Karin. Al na het eerste voorstel, met een 3-tal huisstijlen, werden we het eens! Inmiddels zijn we ruim 2 jaar, een nieuwe website, dozen briefpapier, enveloppen, zakenkaartjes en diverse advertenties verder. En nog steeds ben ik ontzettend blij met onze vernieuwde huisstijl. Verder is het erg plezierig samenwerken met Karin. Afspraak is afspraak, een prettig persoon om mee te communiceren en haar diensten zijn zeer betaalbaar. Kortom een aanrader!