Selecteer een pagina

Je vindt het bij MIKS®!

De oplossing!

Je zoekt als ondernemer naar een logo met bijpassende huisstijl. 
Jij wilt gewoon een identiteit met karakter dat bij je past en jouw doelgroep aanspreekt! Hoe moeilijk kan dat nou zijn?
Een creatief ontwerper die naar je luistert, met expertise, inzicht en gevoel voor stijl. Dat is wat je wilt.
Een compleet pakket in de smaak die je raakt!

 

Over mijn aanbod kan ik duidelijk zijn!

Ik werk op basis van een minuut tarief. Eerlijke minuten, accuraat en uniek. Krijg inzage in mijn werkwijze en ik hou je op de hoogte van de stand van zaken. Wil jij weten wat mijn werkwijze is, neem dan via onderstaande knop contact met mij op. Stel je vragen en vertel me meteen jouw wensen. Samen werken we aan jouw nieuwe zakelijke identiteit.

Peter Boudewijn |
Dynamic Accountancy Tiel

Bij de start van mijn onderneming heb ik nauw contact gehad met Karin over het ontwerp van mijn huisstijl. Ik was op zoek naar iemand, die out of the box (geen standaard logo) dacht en mij verraste met haar ontwerpen. Dat is helemaal gelukt! en wordt door de complimenten die ik krijg over mijn logo / huisstijl elke keer weer bevestigd. Door het prettige contact en het vlot schakelen van Karin kwamen we samen al snel tot de gewenste huisstijl / logo!

Robin Arians |
Beheerneet | Robuust | Beuningen

Al zoekende naar een nieuw fris logo en dito huisstijl, kwam ik via een advertentie op de site van MIKS. De site sprak me aan en de beschreven werkwijze eveneens. Concreet, duidelijk en prettig zakelijk. Deze beleving is de rode draad van onze samenwerking gebleven en heeft uiteindelijk geleidt tot een nieuw logo, huisstijl en webdesign. Allemaal producten waar ik trots op ben en dankzij Karin tot stand zijn gekomen. Met deze zeer positieve ervaringen op zak, kan ik Karin dan ook bij iedereen van harte aanbevelen. Ze levert creatief vakwerk en afspraak is afspraak!

Glancy van Elst |
Glancy.nl Utrecht

Karin is een heerlijke spring in het veld met blije energie. Als hetop ontwerpen aankomt kan ze goed luisteren en een perfectevertaalslag maken van jouw wens. Heel blij met dat wat ze voormij heeft gemaakt!

Ellen Dijkstra |
Matau Schagen

Karin is een creatieve en meedenkende illustratrice/ontwerpster. Ze reageert snel en adequaat, altijd professioneel en met een leuke twist. Ik voelde me ontzorgd en gesteund door haar adviezen en feedback. Voor het maken van logo, huisstijl en creatieve unieke ideetjes passend bij jouw bedrijf en persoon raad ik Karin van harte aan.