Selecteer een pagina

Jij bent prachtig

Fantastisch dat we elkaar helpen!

Ik ga na inzending van jouw antwoorden een social media bericht maken.
Ik deel dat op Facebook, Instagram en LinkedIn.
Het bericht wordt drie keer geplaatst (op z’n minst) met drie verschillende afbeeldingen.

Daarom ontvang ik van jou graag via karin@dejuistemiks.nl
• Een foto in .jpg formaat van jou zelf
• Een foto .jpg formaat van jouw werkplek
• Een foto .jpg formaat van jouw logo/huisstijl
(losse foto’s versturen en dus niet in een wordbestand plaatsen)

Zodra het bericht online staat zal ik je taggen zodat jij het bericht ook kunt delen. Zo brengen we elkaars bedrijf op een ludieke en creatieve manier onder de aandacht.

Jan Sinoo |
VR Medical Doorn

Voor een start-up hebben we Karin gevraagd mee te denken over logo en huisstijl. Door haar praktische en resultaatgerichte werkwijze waren we er als drie partners snel uit. We geven een warme aanbeveling voor haar creativiteit, transparantie, doelgerichtheid en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Kees Smits |
Smits Specialiteiten Rhenen

Goede ervaringen als het gaat om het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Karin denkt goed mee en komt met goede ideeën. Doelgericht en snelle communicatie! Top!

Angelique Schetters |
Inzicht naar Evenwicht

Karin heeft voor mij mijn logo en huisstijl ontworpen en het is prachtig geworden! Ik heb Karin ervaren als kundig, recht door zee, creatief en enthousiast. Ze werkt met een tomeloze energie net zo lang door tot jij tevreden bent met het resultaat. Ik ga ook voor volgende zaken zeker terug naar MIKS®.

Nicole ter Doest |
Natuurbegraafplaats Friesland

Wij werken al jaren samen met deze vrolijke, creatieve vrouw. Ze heeft een ontzettend sterke huisstijl neergezet, daar hebben we dagelijks plezier van. Karin heeft aan een half woord genoeg en is uitbundig in haar lach en haar creaties, ik beveel haar van ganser harte aan!